Пари от Нета - вашата печеливша зона!
Добре дошъл! Щом си решил да посетиш този форум най-вероятно се интересуваш от все по-търсената тема "пари от интернет" ! Този форум е насочен точно към печалбата от интернет и ракрива различни начини по които може да "работите" от вкъщи! Да печелиш от интернет не е лесна работа,затова всеки който започва с нагласата,че за 1 седмица или 1 месец ще спечели хиляди/милиони от това няма да стигне до никъде! В тази сфера е нужно да имате много желание,търпение и пак търпение! Ако желаете да се регистрирате може да го направите безплатно и няма да загубите абсолютно нищо! Може само да спечелите :p

Успех!!!

Join the forum, it's quick and easy

Добре дошъл! Щом си решил да посетиш този форум най-вероятно се интересуваш от все по-търсената тема "пари от интернет" ! Този форум е насочен точно към печалбата от интернет и ракрива различни начини по които може да "работите" от вкъщи! Да печелиш от интернет не е лесна работа,затова всеки който започва с нагласата,че за 1 седмица или 1 месец ще спечели хиляди/милиони от това няма да стигне до никъде! В тази сфера е нужно да имате много желание,търпение и пак търпение! Ако желаете да се регистрирате може да го направите безплатно и няма да загубите абсолютно нищо! Може само да спечелите :p

Успех!!!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Подкрепете ни!
За да подкрепите форума в неговото развитие цъкнете тук Гласувай!
Печели докато играеш
Много интересна онлайн игра базирана на истинския живот! Можете да се биете,да работите,да се храните,да се местите от държава в държава,да си наемате къщи,да купувате/продавате/ роби и тн! Има и възможност да печелите истински пари! Регистрирайте се! Skype за въпроси: specheli-ot-neta

AyuWage

Go down

AyuWage Empty AyuWage

Писане by skycat Съб 7 Яну - 2:34

Здравейте,
Това е една чисто нова система за изкарване на пари на технологията на PTC.
Интересното тук е, че периодично излизат нови и нови сайтове за кликане, трупат се точки, а съотношението точка/пари е много добро, в смисъл 100 точки са 5 цента. На сайта има реклами по 2-4 точки; 10-60 точки; 50-100 точки; 100-400 точки и 500-4000 точки.
Хубавото е,ч е когато човек има достатъчно време, може да се направи и по над 50 цента всеки ден от тук.
Тегленето е на 5$, но смятам, че хайде да не са 10 дена, но за 15-20 дена могат да се направят. Аз вчера се регистрирах, понеже един приятел ми показа неговия превод от сайта, и реших да споделя информацията със всички. Вчера докато се ориентирам, без да искам хванах 234 точки - около 11 цента и половина !!! И всичко това без ъпгрейди и реферали - тук не са задължителни, както във повечето сайтове..
Днес мисля да отделя малко повече време за този сайт и да видя какво ще успея да направя.
Една от екстрите на сайта е, че предлага възможност по желание да се инсталира малко тул-барче на браузера, който да ви уведомява кога има нови сайтове за кликане и колко точки можете да вземете от тях. Лошото обаче е, че повечето потребители са с инсталиран такъв и трябва да сте бързи за да хванете банера (всичко е на брой посетители).. НО така или иначе точки се правят.

За тези, които искат да опитат, ще сложа мой скрийншот от вчера и ще дам още обяснения:
AyuWage D3e055168447311

1. Със синя елипса съм показал как се избира категория банери във сайта
2. Със зелена елипса съм показал къде излизат точките, изчисленията за парите и бутона за теглене
3. Със стрелка съм показал как изглежда банера за кликане - в случая този е от секцията за 10 точки - клика се на бутона, в случая "want nintendo" и сайта се отваря. Точките се добавят след около 30 секунди. Горе-долу тогава и затворете сайта - официално искат поне 20 секунди да бъде отворен.
4. С малка червена елипса съм показал как изглежда бара, както и къде изписва какво има достъпно в момента за кликане - в случая е имало 9 достъпни сайта на обща сума 230 точки, е аз хванах само 6.. ;) . На него също така излизат общо кредитите, има си търсачка, както и още няколко тулчета - в случая аз съм си добавил free games, както и тукчето за времето (полазвало ми е, че вали сняг и е 0 градуса ;) )

Ако ви звучи добре моята оферта и искате да се пробвате, заповядайте на този банер:

AyuWage Ayuadsbanner
skycat
skycat
Модератор
Модератор

Брой мнения : 9
Активност : 23
Местожителство : София

http://moneymakers.ucoz.com

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото

Права за този форум: