Similar topics
Печели докато играеш
Много интересна онлайн игра базирана на истинския живот! Можете да се биете,да работите,да се храните,да се местите от държава в държава,да си наемате къщи,да купувате/продавате/ роби и тн! Има и възможност да печелите истински пари! Регистрирайте се!
Skype за въпроси: specheli-ot-netaТърся реферали за...
Страница 1 от 1
Търся реферали за...
Единият сайт за който ми трябват реферали е - AyuWage Client Area!
На кратко: трябва да се регистрирате и да изтеглите туулбар който през определено време ви информира,че има нови сайтове които могат да ви донесат кредити/центове! Лично аз имам събрани $1.13 цента до сега! Сайта плаща при достигане на сумата от $5 долара!
Повече информация --> ТУК
За да станете мой реферал се регистрирайте през този банер:
-----------------------------------------------------------------
Другият сайт в който търся реферали всъщност е една игра! По този начин Вие изкарвате пари докато се забавлявате.Играта е наистина зарибяваща!
Какво правите? Биете се с чудовища,обикаляте подземия,събирате ключове,колбички,мечове,щитове и тн.Крайната цел е да съберете колкото можете повече злато! В началото на другия месец това злато се преобръща в пари! Минимума за теглене е $10 !!!
За да станете мои реферали се регистрирайте през този банер:
ВНИМАНИЕ! Към всички които се регистрират!
Моля Ви да бъдете активни всеки ден,ако искате и аз да цъкам в сайтовете които ми предложите! Skype: julian4042 e-mail juliqn_94@abv.bg или на ЛС
На кратко: трябва да се регистрирате и да изтеглите туулбар който през определено време ви информира,че има нови сайтове които могат да ви донесат кредити/центове! Лично аз имам събрани $1.13 цента до сега! Сайта плаща при достигане на сумата от $5 долара!
За да станете мой реферал се регистрирайте през този банер:
-----------------------------------------------------------------
Другият сайт в който търся реферали всъщност е една игра! По този начин Вие изкарвате пари докато се забавлявате.Играта е наистина зарибяваща!
Какво правите? Биете се с чудовища,обикаляте подземия,събирате ключове,колбички,мечове,щитове и тн.Крайната цел е да съберете колкото можете повече злато! В началото на другия месец това злато се преобръща в пари! Минимума за теглене е $10 !!!
За да станете мои реферали се регистрирайте през този банер:
ВНИМАНИЕ! Към всички които се регистрират!
Моля Ви да бъдете активни всеки ден,ако искате и аз да цъкам в сайтовете които ми предложите! Skype: julian4042 e-mail juliqn_94@abv.bg или на ЛС
Similar topics
» Търся реферали в Clixsense
» Търся реферали за Goldenclix, ставам реферал на всеки кликнал и регистрирал се :)
» Как да печелим Реферали
» Търся реферали за Goldenclix, ставам реферал на всеки кликнал и регистрирал се :)
» Как да печелим Реферали
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите