Similar topics
Печели докато играеш
Много интересна онлайн игра базирана на истинския живот! Можете да се биете,да работите,да се храните,да се местите от държава в държава,да си наемате къщи,да купувате/продавате/ роби и тн! Има и възможност да печелите истински пари! Регистрирайте се!
Skype за въпроси: specheli-ot-netaДокато играем, изкарваме пари - вече реалност
Страница 1 от 1
Докато играем, изкарваме пари - вече реалност
Здравейте,
преди няколко месеца открих една игра, която плаща за да играем..
от няколко месеца я търкалям и вече имам над 100$ приход от нея.
Малко е стратегия, малко е RPG - всеки печели според това как се е развил..
Интересното е, че не се инвестират пари, или сте на нулата ако не играете, или сте на печалба, а е и доста по-забавно от кликането по PTC :)
Идеята на играта - всеки ден получавате по 1 3D мазе, което трябва да разкриете, а там намирате злато, предмети, водите битки и много други. Търгувате с играта, с други играчи в нея, трупате опит... и злато..
Ключа е в златото - колкото злато съберете през месеца, между 1во и 6то число всеки месец ви го обръщат в долари. Всеки месец се започва от начало, т.е. има равен старт всеки месец.
Моето наблюдение е, че играта ми отнема по не-повече от 10-15 мин на ден да играя подземието и да ровя по пазарите за далаверки
Ако се интересувате, пишете ми л.с. Ще ви дам сайт, където съм описал всичко подробно, качил съм първите ми преводи от играта и др. както и ще оказвам дейна помощ по избиране на стратегия за по-лесен старт в играта
преди няколко месеца открих една игра, която плаща за да играем..
от няколко месеца я търкалям и вече имам над 100$ приход от нея.
Малко е стратегия, малко е RPG - всеки печели според това как се е развил..
Интересното е, че не се инвестират пари, или сте на нулата ако не играете, или сте на печалба, а е и доста по-забавно от кликането по PTC :)
Идеята на играта - всеки ден получавате по 1 3D мазе, което трябва да разкриете, а там намирате злато, предмети, водите битки и много други. Търгувате с играта, с други играчи в нея, трупате опит... и злато..
Ключа е в златото - колкото злато съберете през месеца, между 1во и 6то число всеки месец ви го обръщат в долари. Всеки месец се започва от начало, т.е. има равен старт всеки месец.
Моето наблюдение е, че играта ми отнема по не-повече от 10-15 мин на ден да играя подземието и да ровя по пазарите за далаверки
Ако се интересувате, пишете ми л.с. Ще ви дам сайт, където съм описал всичко подробно, качил съм първите ми преводи от играта и др. както и ще оказвам дейна помощ по избиране на стратегия за по-лесен старт в играта
Re: Докато играем, изкарваме пари - вече реалност
Тук не съм публикувал плащанията от играта - ето ги и тях
Ако проявите интерес, ще помагам на всички за по-успешен старт
Ако проявите интерес, ще помагам на всички за по-успешен старт
Re: Докато играем, изкарваме пари - вече реалност
Здравейте отново. Тук ресурсите са се изтрили, но за стова на скайпа ми мога да отговарям на всякакви въпроси относно играта (p166r32), както и да разгледате сайта със описания, съвети и скрийншоти на адрес Сайт за DT
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите