Печели докато играеш
Много интересна онлайн игра базирана на истинския живот! Можете да се биете,да работите,да се храните,да се местите от държава в държава,да си наемате къщи,да купувате/продавате/ роби и тн! Има и възможност да печелите истински пари! Регистрирайте се!
Skype за въпроси: specheli-ot-netaЗалагания онлайн
2 posters
Страница 1 от 1
Залагания онлайн
Искам да представя един сайт който дава доста добри възможности.
При регистрация автоматично ви се зачисляват 0,10$ с които веднага можете да започнете да залагате.
Може да залагате на футболни , басктеболни , бейзболни , тенис и хокейни мачове , а също така и на боксови мачове и всякакъв род подобни мелета.
В случай че сте заложили и сте загубили всичките си пари , не се притеснявайте от сайта ще ви отпуснат още 10 цента и то безплатно. Сайта има опция само за теглене на пари , не и за вкарване.
Печалбите се изплащат с пари от реклама. Може да поискате заплащане при достигане на 20$ чрез AlertPay или чек.
Също така в сайта изграждате мрежа от реферали , и получавате 5% от тяхните успешни залагания , а за неуспешните само те губят парите от залога, без да ви вредят на вас! :)
Ами мисля че това е всичко само да ви дам и линк и се забавлявайте
www.centsports.com
При регистрация автоматично ви се зачисляват 0,10$ с които веднага можете да започнете да залагате.
Може да залагате на футболни , басктеболни , бейзболни , тенис и хокейни мачове , а също така и на боксови мачове и всякакъв род подобни мелета.
В случай че сте заложили и сте загубили всичките си пари , не се притеснявайте от сайта ще ви отпуснат още 10 цента и то безплатно. Сайта има опция само за теглене на пари , не и за вкарване.
Печалбите се изплащат с пари от реклама. Може да поискате заплащане при достигане на 20$ чрез AlertPay или чек.
Също така в сайта изграждате мрежа от реферали , и получавате 5% от тяхните успешни залагания , а за неуспешните само те губят парите от залога, без да ви вредят на вас! :)
Ами мисля че това е всичко само да ви дам и линк и се забавлявайте
www.centsports.com
volcomz- Брой мнения : 3
Активност : 5
Re: Залагания онлайн
Аз за първия си ден направих от 10-те цента - 1.20$ :)))
volcomz- Брой мнения : 3
Активност : 5
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите